Opening zaterdag 23 Maart 2024

Europese Regelgeving inzake de Bescherming van Persoonsgegevens

gdpr

Privacy Beleid - Informatie over Cooki

 

 

 

 

De 5 Terre zijn die kleine vissersdorpjes gelegen tussen Levanto en La Spezia in de 5 Terre National Park ; kwestie van Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore.

Hier is het allemaal: kleurrijke huizen aan elkaar bevestigd, pleintjes met een paar bomen, kleurrijke boten verspreid, smalle straatjes met steile trappen die de heuvels bedekt met olijfbomen, wijngaarden en citroenbomen beklimmen, met uitzicht op de Ligurische Zee trails . de waarde van deze plaatsen is dat ze vrij zijn geweest om de wilde speculaties van de Italiaanse kust, nog steeds met behoud van de oude tijd smaken van de Middellandse Zee. Vrijwel in deze dorpen het grootste deel van de straten voor het verkeer gesloten zijn en de enige banden om van dorp naar dorp zijn de spoorweg of de paden. de 5 Terre is vandaag een van de belangrijkste toeristische bestemmingen niet alleen de Italiaanse, maar over de hele wereld; om een voorbeeld te noemen, de belangrijkste internationale toeristische gidsen bevatten ten minste 2- 3 dagen in deze plaatsen, zo veel als Rome, Florence en Venetië en dit heeft een overbevolking in de perioden van de grootste toestroom van toeristen gemaakt.

Fijne, gemoedelijke sfeer
Fijne, gemoedelijke sfeer
Gemoedelijke camping, soort camperplaats-plus. Voor ons in ieder geval een prima combinatie tussen een camping in een camperplaats. Sanitair verouderd, maar schoon. Heet water voor afwassen € 0,50. Wasmachine € 3,50. Douchen (lekker warm) en elektriciteit inbegrepen. Vriendelijke ontvangst. Vier nachten gebleven, de vijf dorpjes bezocht met de trein (5 min loopafstand). Met de fiets naar het mooie strand in 5 minuten. Wekker hoef je niet te zetten, kerkklok :) Lekkere koffie bij het shopje, slechts €1,70
Klein maar fijn
Klein maar fijn
Uiterst kleine staanplaatsen, schoon sanitair en buitengewoon vriendelijk personeel. Ideaal om de omgeving te verkennen en ook voor strandbezoek. Prima restaurants in de buurt en erg gezellig stadje. Wandel en fietsroutes in de omgeving. Ook leuke boottocht langs de kustplastsen en bovendien een goede treinverbinding
Zeer gastvrije ontvangst
Zeer gastvrije ontvangst
Zeer gastvrije ontvangst. Prima camping in het centrum op 10 min lopen van het strand en 5 min van het station om vanuit hier cinque terre te bezoeken. Plaatsen zijn niet groot maar prima te doen. €37 per nacht incl stroom. Sanitair is prima.
Fijn verblijf, goed uitgangspunt voor bezoek aan Cinque terre
Fijn verblijf, goed uitgangspunt voor bezoek aan Cinque terre
Fijn verblijf, goed uitgangspunt voor bezoek aan Cinque terre. (station 7 minuten lopen) Zeer vriendelijke, hulpvaardige eigenaresse. Schoon sanitair. Levanto is een mooie kustplaats!