Opening zaterdag 23 Maart 2024

Europese Regelgeving inzake de Bescherming van Persoonsgegevens

gdpr

Privacy Beleid - Informatie over Cooki

 

 

 

Bonassola is een populaire nabijgelegen kust in Levanto, maar met de kenmerken van een klein dorpje, hoewel andere aard dan 5 Terre.

In de winterperiode niet praktisch niets en alleen in de zomer gebeuren de komst van toeristen zullen een beetje te veranderen 'het milieu . voor wie op zoek naar een beetje 'van rust en geeft de voorkeur aan om weg te blijven van de meer hectische gebieden, Bonassola is de ideale plek om hun vakantie door te brengen in een paar minuten, met behulp van de trein, bereikt u Levanto en 5 Terre.

Het is onlangs ingehuldigd het fietspad Levanto- Bonassola- Framura (voetgangers Maremonti) die het mogelijk maakt de bewoners om te reizen in 10 minuten of Levanto Framura door middel van een unieke omgeving.

 

 
Fijne, gemoedelijke sfeer
Fijne, gemoedelijke sfeer
Gemoedelijke camping, soort camperplaats-plus. Voor ons in ieder geval een prima combinatie tussen een camping in een camperplaats. Sanitair verouderd, maar schoon. Heet water voor afwassen € 0,50. Wasmachine € 3,50. Douchen (lekker warm) en elektriciteit inbegrepen. Vriendelijke ontvangst. Vier nachten gebleven, de vijf dorpjes bezocht met de trein (5 min loopafstand). Met de fiets naar het mooie strand in 5 minuten. Wekker hoef je niet te zetten, kerkklok :) Lekkere koffie bij het shopje, slechts €1,70
Klein maar fijn
Klein maar fijn
Uiterst kleine staanplaatsen, schoon sanitair en buitengewoon vriendelijk personeel. Ideaal om de omgeving te verkennen en ook voor strandbezoek. Prima restaurants in de buurt en erg gezellig stadje. Wandel en fietsroutes in de omgeving. Ook leuke boottocht langs de kustplastsen en bovendien een goede treinverbinding
Zeer gastvrije ontvangst
Zeer gastvrije ontvangst
Zeer gastvrije ontvangst. Prima camping in het centrum op 10 min lopen van het strand en 5 min van het station om vanuit hier cinque terre te bezoeken. Plaatsen zijn niet groot maar prima te doen. €37 per nacht incl stroom. Sanitair is prima.
Fijn verblijf, goed uitgangspunt voor bezoek aan Cinque terre
Fijn verblijf, goed uitgangspunt voor bezoek aan Cinque terre
Fijn verblijf, goed uitgangspunt voor bezoek aan Cinque terre. (station 7 minuten lopen) Zeer vriendelijke, hulpvaardige eigenaresse. Schoon sanitair. Levanto is een mooie kustplaats!